Billy en Romy irriteren zich aan Jeroen omdat hij weinig zou doen

Billy en Romy irriteren zich aan Jeroen omdat hij weinig zou doen

Billy en Romy zijn het gedrag van hun mede bewoners meer dan zat. De afgelopen dagen lieten ze dat al doorschemeren en vandaag praten ze er weer over.

Zo is het de twee opgevallen dat Jeroen vandaag nog niet veel heeft gedaan. De twee vinden dit echt niet kunnen en het stoort hen enorm dat Jeroen een nieuwe werkwijze heeft willen introduceren maar hier vervolgens zelf niets mee doet. Ik ben het zat dat wij altijd degenen moeten zijn die voor de energie moeten zorgen laat Billy zuchtend weten. Volgens haar zijn het altijd Romy en zij die mensen aanspreken op hun verantwoordelijkheden.  Ik heb het zelfs voor Jeroen opgenomen vervolgt Billy boos. Romy vindt op haar beurt ook dat het zo niet langer kan. Ik wacht tot de nominaties, en dan gooi ik alles eruit wat me dwars zit benadrukt ze. De twee praten nog even verder over hun frustratie en spreken uit dat ze hopen dat er snel verbetering in zal komen. Ik hoop echt dat er een ander klimaat komt en dat we vooruit kunnen sluit Billy het gesprek af. Romy geeft haar nog een high five, waarna ze verder gaan met hun dagelijkse werkzaamheden. Hoe dit verder afloopt lees je zo. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:01

    klopt jans maar ze letten veel op jeroen omdat ze de rest er niet uit willen hebben.
    wat de rest doet boeit ze niet erg veel ,
    vanaf dag 1 hebben ze al de pik op hem en hebben de rest mee getrokken zodat hun ook alleen op jeroen letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *