Madilia en Floor bedenken een tactiek zodat Fay genomineerd wordt

Madilia en Floor bedenken een tactiek zodat Fay genomineerd wordt

Madilia en Floor hebben weer een gesprek over de naderende stemronde. De twee bespreken op wie ze gaan stemmen. En de dames hebben al een idee, ze denken eraan om Fay hun stem te geven en bedenken manieren zodat zij genomineerd wordt. Als hun strategie werkt en Fay komt daadwerkelijk op de bank, dan moet de nieuwe bewoner de keuze nog wel op haar laten vallen. Dat wordt best lastig denken ze. Ze zijn het erover eens dat je mensen om je heen moet verzamelen die passen binnen jouw Utopia. Een paar dagen voor de stemming gaan Madilia en Floor een tactiek bedenken om zelf in Utopia te blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:20

    Als Jeroen en Floor en Madilia ieder hun 3 stemmen uit geven hebben ze al 9 stemmen ,als ze ook nog Jacco mee krijgen zit ze op de bank.
    Maar nu nog de nieuwe bewoner haar dan wel weg stemmen.
    Madilia werkt wel alleen ze vangt er geen geld mee , ze behandelen alleen bewoners

  2. Ilse at 15:27

    Nou, laat ik hopen dat roddelaarster en manipulante Madilia als eerste Utopia moet verlaten en al spoedig gevolgd door die waardeloze Floor, Jeroen en Chip. Ik ben absoluut geen fan van die tweeling en vind ze soms ronduit irritant, maar die doen tenminste nog niets. Ik heb dat kwartet nog nooit zien werken, dus wat mij betreft, laat die z.s.m. vertrekken alsjeblieft. Spaart de kijker een hoop ergernis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *