Noah en Beau bespreken de komst van de potentiële bewoners

Noah en Beau bespreken de komst van de potentiële bewoners

De verkiezingsperiode staat op het programma zoals we eerder al omschreven. En de gesprekken over deze periode beginnen nu ook te ontstaan. Zo hebben Beau en Noah het over de potentiële bewoners die binnenkort binnen zullen wandelen in Utopia.

Terwijl Noah en Beau Noah’s Ark op aan het pimpen zijn, fantaseren Beau en Noah over de twee nieuwe kandidaten. Noah hoopt op een man en een vrouw als kandidaat. Ik ben heel benieuwd, ook omdat ik dan niet meer de nieuwe bewoner ben voegt hij eraan toe. Ik hoop echt op een mooie vrouw, dan mag ze best bij mij slapen grapt hij verder. En vraagt zich af waar de kandidaten moeten slapen. Straks lig je opeens naast een wildvreemde vervolgd hij. Ik heb het idee dat ik best goed in de groep lig zegt hij ook nog tegen Beau. Beau vindt op haar beurt dat hij een aanwinst is. Je bent enthousiast, vrolijk en je neemt andere hierin mee legt ze verder uit. Dat er iemand in komt, betekent ook dat er iemand uit gaat. Ik weet alleen nog niet wie ik ga nomineren laat ze aan het einde van het gesprek weten. Wat voor potentiële bewoners moeten er volgens jou komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jans at 15:40

    ik hoop er iemand binnen stapt van het leger des Heils en de bewoners op hun plaats zet welke weelde ze hebben en die misbruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *