Waar houdt de bewoners bezig deze ochtend van 1 augustus?

Waar houdt de bewoners bezig deze ochtend van 1 augustus?

De ochtend is alweer voorbij, daarom hebben we een samenvatting voor je gemaakt. Het was nogal een rustige ochtend maar dan ben je in ieder geval weer op de hoogte!

René knuffelt met de koeien in het zonnetje. Verder spreekt hij ze toe met lieve woordjes. Hij is verder druk bezig om de stallen weer schoon te krijgen. Romy en Beau laten zich van hun sportieve kant zien en gaan samen oefeningen doen. De twee zetten een lekker muziekje op en warmen hun spieren op met lopen en fietsen. Daarna gaan de twee lekker naar buiten om te sporten. Na het sporten met Beau krijgt Romy een heerlijke gezichtsbehandeling van Madilia. Ze wordt verwend met een gelaatsmassage en ligt heerlijk te genieten. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Joke at 14:20

    Hebben ze vakantie of zo ? In een normale samenleving begint het werk om uiterlijk half negen en gaat door tot vijf uur, zo komen ze er nooit, en maar klagen.
    Zelfs de huishouding doen ze niet, ik heb er geen woorden voor.
    Ik vraag mij af of deze berichten worden doorgegeven en ik denk zeker dat dit te maken heeft met het dalen van de kijkcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *