De bewoners volgen hun tweede paaldans les

De bewoners volgen hun tweede paaldans les

Bas heeft geregeld dat de bewoners paaldans les mogen volgen. Vandaag is het tijd voor de tweede oefenronde!

In tegenstelling tot de vorige keer, besluiten Jacco en Jeroen nu wel mee te doen. De twee hebben zich al speciaal omgekleed en zijn allebei gehuld in hun zwembroek. De bewoners reageren enthousiast op de onverwachtse deelname van hen en met zijn allen wachten ze geduldig op de lerares. Je wil niet weten wat ik allemaal in die paal ga doen grapt Jacco geheimzinnig. Als de lerares aankomt in Utopia, kan de les van start gaan. Enthousiast beginnen de Utopianen zich in het zweet te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:35

    Waar haalt hij het geld vandaan , en waarom moet Bas geen toestemming hebben.
    Hij regelt wel heel veel zonder de andere in te lichten , hoe kan dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *