Jacco en Jeroen weigeren de vaatwasser uit te ruimen

Jacco en Jeroen weigeren de vaatwasser uit te ruimen

Linda is in de keuken druk bezig met het avondeten als ze ontdekt dat er niet genoeg bestek is. Volgens het schema hebben Jeroen en Jacco keukendienst. Dit betekent dus dat de zij de vaatwasser moeten uitruimen. Aan Madilia vertelt Linda dat ze de twee niet weer wil aanspreken maar Madilia vindt dit geen probleem en stapt op de mannen af. Als Madilia vriendelijk aan haar mede bewoners vraagt of zij de vaatwasser willen uitruimen wordt hier fel op gereageerd. Nee, we hebben hem net uitgeruimd antwoordt Jacco. Jeroen is het hier helemaal mee eens en laat weten dat hij ook niet van plan is om iets in de keuken te doen. Dat doen we vanavond wel benadrukt hij.  Je kan ook je eigen teringzooi opruimen, dat doe ik zelf ook gaat Jeroen geïrriteerd verder. Ik vind het belachelijk dat ik de troep van een ander moet opruimen en ga dit dan ook niet doen benadrukt hij. Ik ga niet de hele dag in de keuken staan, sodemieter op voegt Jacco er nog aan toe. Madilia gaat daarna maar terug naar de keuken om het slechte nieuws aan Linda te vertellen. Linda kan de reactie van de mannen niet begrijpen. Gelukkig helpt Madilia haar door de taak van de mannen op zich te nemen en is het probleem alsnog opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:38

    Hij heeft aan een kant gelijk , ruim na het eten je eigen troep op.
    Je ziet ze vaak eten klaar maken en de spullen die blijven op de plank onder de kastjes die hangen leggen.
    Ook blijft regelmatig de koelkast open staan ,wat ik ook zie dat hel lampje niet brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *