X

Floor krijgt weer een brief van haar ex vriend

Een paar dagen eerder kreeg Floor post van haar vriend waarin stond dat hij niet meer verder met haar wil. Ze las ook dat hij geen verdere behoefte heeft aan het schrijven van brieven aan haar, of het op bezoek komen in Utopia. Toch is er vandaag weer post van Floor haar ex-vriend. Ze zondert zich dan ook samen met Madilia af bij de schommel en de brief wordt geopend. Zo weinig tekst roept Floor verbaasd wanneer ze een snelle blik werpt op het papier. Nadat ze eerst zelf de brief doorleest, krijgt Madilia te horen wat er geschreven is.

“Je wilde weten waarom ik onze relatie heb beëindigd. De reden is dat ik mij heb gerealiseerd dat ik zonder jou een sterker persoon ben. Verder ga ik niet in op de details. Na het lezen van je laatste brief denk ik ook niet dat je het zou begrijpen. Voorlopig wil ik geen contact meer met je” leest Floor hardop voor.

Floor vraagt zich hardop af waarom haar ex haar opeens haat en vindt dat ze dit niet heeft verdiend. Jacco en Romy voegen zich vervolgens bij de twee dames en steunen Floor na het lezen van de heftige brief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Reacties (5)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings