X

Billy weet zeker dat inpraten op Bas geen zin meer heeft

Billy, Romy en Madilia bespreken wie Bas morgen naar huis zal sturen. Volgens Billy heeft op Bas inpraten geen enkele zin meer. Hij heeft zijn keuze allang gemaakt denkt ze. Denk je dat hij Johan gaat wegsturen vraagt Romy haar. Billy antwoordt dat ze denkt van niet. Madilia denkt daar op haar beurt weer anders over. Mijn gevoel zegt dat hij Johan of Billy kiest voegt ze eraan toe. Nee natuurlijk niet Billy reageert Romy fel. Maar Billy is realistisch. Het zou zomaar kunnen dat hij mij wegstuurt hoor valt ze Madilia bij. Maar volgens Romy kiest Bas niet voor Billy. Hij heeft er al te vaak grapjes over gemaakt dus dan doet hij dat niet vermoedt ze. De drie bespreken hun gevoelens met elkaar maar ze lijken er niet uit te komen. Het enige wat ze nog kunnen doen is afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Reacties (6)

  • Nou dat weet ik niet de twins zijn flink aan het slijmen bij hem om te kotsen zo erg ! Maken Johan erg zwart en die arrogante Bas gaat er in mee ...mooi zou zijn Bas er uit gaat en Billy of de twins alle twee!! onder de arm meen neemt hee snel naar buiten

    • Zal mooi wezen de tweeling en billy Weg en zegt Bas en ik ga zaterdag weg na het feest zegt hij dan

  • Ja weer gweigerd de waarheid ze hebben nog niet veel gewerkt buiten Utopia Bas Ivan Billy en Ruud.Ik blijf erbij ze konden zo weer instappen.

  • Ja weer gweigerd de waarheid ze hebben nog niet veel gewerkt buiten Utopia Bas Ivan Billy en Ruud.Ik blijf erbij ze konden zo weer instappen.Dit is de zelfde mening alleen anders geformuleerd.

  • Zoals vele mensen zouden willen zien, is dat Bas Billy naar huis stuurt. Zijn populariteit zal daardoor flink stijgen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings