X

Demi en Fay denken dat Billy tactisch bezig is tegenover Emil

Billy en Emil hebben een gesprek gehad over wie Utopiaan van de Eeuw gaat worden. Billy vertelde hem vol lof over Romy en zij heeft dit opgevangen. Trots vertelt Romy het hele verhaal aan de tweeling. Billy zegt allemaal lieve dingen over mij en dat ik Utopiaan van de eeuw moet worden zegt ze met een grijns. Echt vijf minuten lang, allemaal positieve dingen voegt ze eraan toe. Demi en Fay vragen wat Romy daarvan vindt. Romy vertelt dat ze het erg lief vindt van Billy. Demi en Fay hebben op hun beurt het idee dat het een tactiek van Billy is omdat Emil twee mensen weg gaat sturen vrijdag. Oh, dat denk ik niet reageert Romy ietwat sip.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Reacties (1)

  • Als Romy wordt weggestuurd een vrijdag, dan is het weer een vieze streek van Billy. Beide wegsturen zou een gewenste optie zijn.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings