X

Het evenement gewoon omdat het nu nog kan kon bijna niet doorgaan

De bewoners hadden afgelopen avond het feest gewoon omdat het nu nog kan maar dit feest kon bijna niet doorgaan. Als Mehmet achter de computer zit komt er een mail binnen van de brandweer. Een feest moet wel veilig zijn voor die vele mensen en tijdens de planning is er niet gedacht aan exit bordjes en brandblussers. En volgens de Nederlandse wet zijn dit de eisen voor een evenement. Als de bewoners dit niet  geregeld hebben zullen ze het feest moeten cancelen. Met man en macht probeert Ivan een aantal leveranciers te bellen die dit in hun assortiment hebben. En dat lukt niet echt. Uiteindelijk besluit hij Rob te bellen. Dan kost het wel wat meer maar kan het evenement wel doorgaan merkt Ivan stellig op. Rob snapt het probleem en belooft meteen om in zijn auto te stappen en op zoek te gaan naar brandblussers en exit bordjes.

Een paar uur later besluit Ivan de groep bij elkaar te roepen. Als iedereen zich heeft verzameld in de woonkamer vertelt Ivan dat de bewoners nog anderhalf uur hebben om alles gereed te maken. En voegt eraan toe wat er allemaal nog gedaan moet worden en leest een planning voor. Fay zal niet werken omdat ze ziek is. Ivan zal zijn taak als runner niet uitvoeren omdat hij last van zijn teen heeft. De groep luistert aandachtig naar wat Ivan te zeggen heeft. De voorbereidingen zijn top, iedereen heeft super goed zijn best gedaan benadrukt hij verder. Het is de komende uren even aanpoten, maar het komt goed. Na deze aanmoedigende woorden van Ivan worden er nog wat praktische zaken besproken waarna de groep weer aan de slag gaat. Hoe het feest verlopen is lees je zo terug in een nieuw bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • De brandweer moet eigenlijk regelmatig controleren of alles wel veilig is bij de evenementen en niet met een mail afdoen.

    Hebben ze in de loods eigenlijk wel een in- en uitgang.?

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings