Het evenement gewoon omdat het nu nog kan kon bijna niet doorgaan

Het evenement gewoon omdat het nu nog kan kon bijna niet doorgaan

De bewoners hadden afgelopen avond het feest gewoon omdat het nu nog kan maar dit feest kon bijna niet doorgaan. Als Mehmet achter de computer zit komt er een mail binnen van de brandweer. Een feest moet wel veilig zijn voor die vele mensen en tijdens de planning is er niet gedacht aan exit bordjes en brandblussers. En volgens de Nederlandse wet zijn dit de eisen voor een evenement. Als de bewoners dit niet  geregeld hebben zullen ze het feest moeten cancelen. Met man en macht probeert Ivan een aantal leveranciers te bellen die dit in hun assortiment hebben. En dat lukt niet echt. Uiteindelijk besluit hij Rob te bellen. Dan kost het wel wat meer maar kan het evenement wel doorgaan merkt Ivan stellig op. Rob snapt het probleem en belooft meteen om in zijn auto te stappen en op zoek te gaan naar brandblussers en exit bordjes.

Een paar uur later besluit Ivan de groep bij elkaar te roepen. Als iedereen zich heeft verzameld in de woonkamer vertelt Ivan dat de bewoners nog anderhalf uur hebben om alles gereed te maken. En voegt eraan toe wat er allemaal nog gedaan moet worden en leest een planning voor. Fay zal niet werken omdat ze ziek is. Ivan zal zijn taak als runner niet uitvoeren omdat hij last van zijn teen heeft. De groep luistert aandachtig naar wat Ivan te zeggen heeft. De voorbereidingen zijn top, iedereen heeft super goed zijn best gedaan benadrukt hij verder. Het is de komende uren even aanpoten, maar het komt goed. Na deze aanmoedigende woorden van Ivan worden er nog wat praktische zaken besproken waarna de groep weer aan de slag gaat. Hoe het feest verlopen is lees je zo terug in een nieuw bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 09:28

    De brandweer moet eigenlijk regelmatig controleren of alles wel veilig is bij de evenementen en niet met een mail afdoen.

    Hebben ze in de loods eigenlijk wel een in- en uitgang.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *