Ivan is naar de huisarts geweest en heeft nieuws over zijn teen

Ivan is naar de huisarts geweest en heeft nieuws over zijn teen

Nadat Ivan een koelwagen op zijn voet heeft gekregen gaat hij, op advies van Baldr toch even langs de huisarts. Een tijdje later strompelt hij Utopia weer binnen. Langzaam komt hij in de buurt van de grote tent, waar Baldr hem opmerkt. En vraagt hij nieuwsgierig. Ivan vertelt dat zijn teen niet gebroken is maar wel zwaar gekneusd. Hij zal de komende dagen dan ook rustig aan moeten doen en strakke schoenen moeten dragen. Ivan laat zich niet tegenhouden door zijn blessure. Enkele minuten later staat hij alweer in de tent en gaat hij verder met de voorbereidingen voor vanavond. Dit gaat iets minder soepel dan voorheen, maar hij doet zijn best. Zal Ivan op tijd herstellen voor het boks gala wat over enkele weken plaatsvind?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *