Billy denkt niet dat Ivan Utopia gaat winnen

Billy denkt niet dat Ivan Utopia gaat winnen

Rienk en Billy behoorden samen tot de eerste groep bewoners die er was. De twee hebben een lange tijd samen in Utopia gewoond en werden goede vrienden. Dat Rienk weer terug is doet Billy dan ook duidelijk goed. Zo fijn dat je hier bent zegt Billy tegen Rienk als ze samen achter de computer zitten. Ik ben heel blij dat ik de laatste periode mee kan maken antwoordt Rienk. Billy deelt deze gedachte. Zo is het cirkeltje rond gaat ze verder. En is dan ook ontzettend blij dat zij en Rienk hetzelfde ervaren. Jij begrijpt me en met jou kan ik erover praten voegt ze eraan toe. Al snel komt ook Billy haar Utopiaanse leven ter sprake. Volgens mij heb jij je identiteit gevonden zegt Rienk. Billy is het hiermee eens. Enthousiast vertelt ze over haar leerproces. Maar ik ben eindelijk blij met wie ik ben nu rondt ze af. Ook de finale komt ter sprake. Rienk zal niet meedoen aan deze finale maar Billy wil absoluut voor de winst gaan. Ik hoop echt dat je wint besluit Rienk. Ik ook knikt Billy. Of ze ook daadwerkelijk gaat winnen, weet ze niet. Maar ik denk niet dat Ivan wint sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *