Ivan raakt gewond door een kar van driehonderd kilo die over zijn voet is gegaan

Ivan raakt gewond door een kar van driehonderd kilo die over zijn voet is gegaan

Iedereen is vandaag druk in de weer om alles voor te bereiden voor het feest van vanavond. Zo ook Ivan die met Romy en Baldr de koelwagen van 300 kilo op zijn plek zet, alleen gaat dat niet helemaal goed. Door een verkeerde handeling rijdt de kar zo over de voet van Ivan. Geschrokken doet hij een stap achteruit en bekijkt wat de schade is. Hij doet zijn schoen en sok uit en jammert van de pijn. Baldr die EHBO’er is komt kijken hoe het met zijn voet is. Hij is helemaal platgedrukt vertelt Ivan. Baldr kijkt er even naar maar laat weten dat het niet gebroken is. Mijn teen staat wel heel raar reageert Ivan terwijl hij naar zijn voet kijkt. Baldr adviseert Ivan om naar de huisarts te gaan. Het wordt nu ook paars en ik kan hem steeds minder bewegen laat Ivan op zijn beurt weten. En besluit nog even rust te nemen en gaat op het muurtje zitten. Daar probeert hij zijn teen weer terug te duwen, zonder goed resultaat. Ik voel mijn bot nu helemaal los zitten zegt Ivan tegen Chipp die een verbeten gezicht trekt. Zal het goed komen met Ivan zijn voet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *