Madilia ziet een liefdesrelatie met Rienk niet zitten

Madilia ziet een liefdesrelatie met Rienk niet zitten

Billy en Madilia gaan even gezellig wandelen want Billy wil even weten hoe het vannacht was. Ik vond het een beetje eng maar ik had het gewoon warm vertelt Madilia opgewekt. Billy vraagt of ze tegen elkaar aangelegen hebben maar dat is volgens Madilia niet zo. Gewoon naast elkaar en dat was warm zat eigenlijk zegt Madilia. En vertelt verder over haar ervaringen en dat ze het erg leuk vond. Was je niet bang om te bevriezen vraagt Billy nieuwsgierig. Madilia zegt van niet maar laat weten dat ze wel een beetje bang was om ziek te worden. Billy vindt het allemaal erg interessant en stelt een hoop vragen, ze vraagt of Madilia met Rienk onder een brug zou slapen als ze na Utopia af zouden spreken samen. Ik zou hem wel opzoeken denk ik maar onder een brug slapen? Daar moet ik even over nadenken. Ik zou hem wel meteen bij mij thuis uitnodigen vertelt ze. Billy vraagt daarna naar de band tussen de twee en Madilia kletst honderduit, ze laat wel doorschemeren dat een liefdesrelatie er niet inzit. Het is niet mijn type voor een vriendje maar wel voor een hele goede vriend besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *