Billy, Beau en Romy vinden Madilia en Rienk een mooie combinatie

Billy, Beau en Romy vinden Madilia en Rienk een mooie combinatie

Billy, Beau en Romy zijn tijdens het versieren van de tent gezellig aan het kletsen. Het gesprek gaat al snel over Madilia die vannacht samen met Rienk buiten heeft geslapen. Echt heel tof dat ze het heeft gedaan zegt Beau over mede bewoner Madilia. Ik had echt niet gedacht dat ze het zou trekken geeft Billy toe. De dames vinden het leuk om te zien hoe Madilia en Rienk naar elkaar toetrekken, ook omdat ze zo verschillend zijn. Madilia is volgens Romy wel een luxe poes en houdt van mooie spulletjes terwijl Rienk totaal het tegenovergestelde is. Twee werelden die elkaar ontmoeten reageert Beau wijs. Billy vindt dit op haar beurt een erg treffende uitspraak en denkt dat de twee veel van elkaar kunnen leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *