De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement Gewoon omdat het nu nog kan

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement Gewoon omdat het nu nog kan

De bewoners hebben vandaag een drukke dag voor de boeg. Vanavond is het evenement gewoon omdat het nu nog kan en er komen veel mensen naar het feest. Beau is vandaag al vroeg gaan sporten en is nu druk bezig om arretjescake te maken voor morgen. Dan is namelijk ook nog deUtopia  markt en het belooft ook een druk te worden. Madilia is op haar beurt bezig om allerlei lekker Afghaanse hapjes te bereiden en is daar ook een tijd mee bezig.

Romy, Rienk en Baldr zijn samen de loods op aan het ruimen en naderhand versieren zij de tent. Beau, Billy en Ivan komen hen helpen. Samen blazen ze ballonnen op en sjouwen tafels naar binnen zodat de loods gereed is voor het feest. Billy houdt zich ook bezig met de markt. Vanmiddag komen de marktkramen en er moeten een paar laatste dingen geregeld worden die een hoop tijd in beslag nemen. Het beloofd een drukke dag te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *