Madilia heeft haar eerste nacht buiten overleefd

Madilia heeft haar eerste nacht buiten overleefd

Madilia heeft besloten om de nacht met Rienk buiten door te brengen. Gewapend met dikke warme kleding en een goede slaapzak ging ze afgelopen avond mee naar buiten om zich in te leven in het leven van Rienk. De bewoners maar ook Madilia zelf dacht dat ze het met een paar uurtjes buiten wel voor gezien zou houden. Maar niets is minder waar, ze ligt even over achten nog steeds buiten met Rienk en langzaam ontwaken de twee. Het was helemaal niet zo koud zegt Madilia opgewekt als ze zich uitrekt. Nu de rest van je leven reageert Rienk met een glimlach. Madilia lacht wat maar zegt niets. De twee liggen nog een tijdje te kletsen en besluiten dan naar binnen te gaan. Eenmaal binnen gaat Madilia naar de keuken af en gaat eerst een lekker kopje thee voor Rienk en zichzelf zetten. Hoe was het? Je bent nu wel een ervaring rijker zegt José. Madilia vertelt dat het haar goed is bevallen. Madilia, heb je het overleefd? Ik ben zo trots op je roept Romy vanachter de computer. Madilia vertelt wie het maar horen wil over haar eerste nacht buiten. Zal ze nog meer nachten buiten doorbrengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *