Madilia vertelt Rienk dat ze buiten wil slapen

Madilia vertelt Rienk dat ze buiten wil slapen

Madilia heeft het plan om buiten met Rienk te slapen. Dit vertelde ze gisteren al aan Romy. Afgelopen avond besloot ze het ook aan Rienk te vertellen. Ik ga ook buiten slapen begint ze enthousiast. Rienk moet lachen en zegt dat hij dit al dacht. Het lijkt erop dat hij het een leuk plan vindt. Ik dacht al dat deze dag zou komen gaat hij met een lach verder. Wel adviseert hij Madilia om zich goed voor te bereiden. Madilia legt op haar beurt uit dat ze graag een dagje met hem wil meelopen. Dan weet ik hoe het voelt om zo te leven gaat ze verder. En benadrukt dat ze het allemaal erg interessant vindt. Rienk knikt en laat weten dat het straatleven ook erg interessant is.

Nog wat later op de avond gaat Madilia haar spullen pakken. Weet je zeker dat je dit wil doen vraagt Rienk haar nogmaals. Ik voel me verantwoordelijk voor jou vervolgd hij. Madilia vindt het onzin en weet zeker dat ze dit wil. Als jij straks een longontsteking oploopt dan is het mijn schuld reageert Rienk. Madilia vindt dat hij niet zo gek moet doen en weet zeker dat een nachtje wel moet lukken. En gaat stug verder met het pakken van haar spullen. Ze heeft een hele verzameling kleding op haar bed uitgestald die haar vannacht warm moet houden. Zal Madilia het overleven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *