Billy en de tweeling bespreken de eventuele gevoelens tussen Rienk en Madilia

Billy en de tweeling bespreken de eventuele gevoelens tussen Rienk en Madilia

Dat Rienk en Madilia veel naar elkaar toetrekken is de rest van de loods niet ontgaan. Billy vertelt in het keetje tegen de tweeling hoe haar gesprek met Madilia is gegaan. Ze vindt hem heel interessant maar ze durft het nog niet helemaal toe te geven vertelt ze. Demi laat weten dat ze voor Rienk kookt en telkens bij hem in de buurt te vinden is. Rienk vindt haar ook heel interessant maar hij gooit het op het feit dat ze allebei gelovig zijn en elkaar daar helemaal in vinden reageert Fay. Billy weet dat hij daar heel gevoelig voor is, zij zijn immers bewoners van het eerste uur en kent hem goed. Demi ziet het wel gebeuren dat er iets heel speciaals ontstaat tussen hen twee. Fay weet op haar beurt te vertellen dat Rienk het moeilijk vindt om eventueel nog een keer verliefd te worden in Utopia. Misschien dat hij zich er daarom niet vol overgave instort voegt ze eraan toe. De dames speculeren nog even over de mogelijke liefde tussen Rienk en Madilia maar kunnen niet zeggen of het ook daadwerkelijk iets gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *