Madilia wil net als Rienk ook op blote voeten lopen

Madilia wil net als Rienk ook op blote voeten lopen

Madilia is erg geïnteresseerd in Rienk en alles wat hij doet. De afgelopen tijd heeft zij veel met hem buiten gezeten en gesprekken met hem gevoerd. Het lijkt er zelfs op dat zij gaat slapen bij hem in de buitenlucht. Toch gaat Madilia nog een stapje verder om zich in te leven in Rienk. Madilia gaat op blote voeten lopen vertelt Linda tegen Billy en Romy. De twee schrikken ervan en vragen zich af hoe lang ze dit vol gaat houden. Linda kan niet wachten om het aan Rienk te vertellen maar hij lijkt het nieuws al te weten. Rienk benadrukt dat de kans groot is dat Madilia het niet lang volhoudt. Madilia mengt zich in het gesprek en krijgt een wijze les van Rienk. Je moet blijven lopen zegt hij overtuigend. Als je twee minuten op de koude stenen stil gaat staan, ga je het niet redden. Zal Madilia het echt doen en het volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *