Linda ergert zich aan Madilia omdat ze niet nadenkt

Linda ergert zich aan Madilia omdat ze niet nadenkt

Linda vraagt afgelopen avond aan Madilia of Beau haar heeft gevraagd of er nog postzegels zijn. Linda is namelijk geïrriteerd dat Beau een velletje postzegels heeft besteld terwijl er boven op Madilia haar kastje nog liggen. Madilia laat weten dat Demi het gevraagd heeft en ze gezegd heeft dat ze het niet weet. Lieve schat, die liggen bij jou boven. Die heb je daar zelf neergelegd reageert Linda geïrriteerd. En dan hebben zij postzegels besteld? vraagt Madilia verbaasd. Als jij zegt het niet te weten is het logisch dat zij het bestellen, het ligt naast jouw make-up vervolgd Linda verhit. Madilia loopt daarna naar boven om het te checken. Linda uit haar frustraties naar Mehmet en laat hem weten dat dit pure gemakzucht is van Madilia. Zij denkt niet na, ze is zo makkelijk besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. mechel at 01:49

    Nou ik ben gaan fan van Linda maar het zijn allemaal roddelaars stuk voor stuk. Dit is hun eigen kleine wereldje dus is het normaal dat er zoveel gekletst word want meer hebben ze niet daar om zich druk over te maken en op elkaar te letten Alleen zijn ze zich het allemaal van bewust dat het roddelen is Voor hun is het iets wat ze meemaken want meer is er niet En ik denk eigenlijk ook dat ze het allemaal onbewust doen. Ik vraag me tegelijk af hoe het Rienk straks afgaat als hij daar een tijdje zit

  2. Dion at 15:44

    Wat is die Linda een roddelteef als ze geen aandacht krijgt gaat ze roddelen ze kan beter wat te eten nemen want dat doet ze heel de da g kan ze niet roddelen ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *