Madilia houdt het vijf minuten vol om zonder schoenen te lopen

Madilia houdt het vijf minuten vol om zonder schoenen te lopen

Madilia had beloofd te gaan slapen in de buitenlucht, om te voelen hoe Rienk zich voelt. Ze heeft zich al goed voorbereid door veel kleding aan te doen en dekens te verzamelen. Ook heeft ze besloten op blote voeten te gaan lopen. Afgelopen avond laat is de tijd om te gaan slapen is aangebroken en Madilia trekt haar schoenen uit om naar bed te gaan. Onderweg verzamelt zij samen met Rienk karton waar ze op kan gaan slapen. Madilia haar voeten zijn al snel koud en daarom begint zij langzaam te klagen. Uiteindelijk lukt het haar toch haar schoenen uit te houden maar dit gaat niet helemaal zonder slag of stoot. In totaal heeft Madi het vijf minuten vol gehouden haar schoen uit te houden. Zal de overnachting wel lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *