Mehmet en Chipp houden rekening met het feit dat zij René en José niet kunnen koppelen

Mehmet en Chipp houden rekening met het feit dat zij René en José niet kunnen koppelen

José en René hebben gepraat over José haar gevoelens en dat ze wil stoppen met de grapjes over haar en René. Chipp en Mehmet zijn ondertussen nog steeds bezig met hun plan om de twee te koppelen en het is beide opgevallen dat José en René gingen praten. Chipp laat weten dat José klaar is met de grapjes, omdat het volgens hem helemaal geen grap voor haar is. Hierdoor denkt Chipp dat het niet meer zal lukken om de twee te koppelen morgen. Het lijkt de mannen een goed plan als de de twee nog een goed gesprek met elkaar gaan hebben. Mehmet denkt dat zij hiervoor kunnen zorgen. Hij stelt voor om de twee een flesje wijn te laten nuttigen in René zijn huisje, waardoor zij toe kunnen slaan bij José haar caravan om haar spullen weg te halen zodat ze bij René blijft slapen. In ieder geval houden de mannen rekening met dat hun plan kan gaan mislukken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *