Madilia heeft het plan om buiten bij Rienk te slapen

Madilia heeft het plan om buiten bij Rienk te slapen

Het is de bewoners opgevallen dat Madilia en Rienk het goed met elkaar kunnen vinden en in de middag praten Billy en Madilia over het hebben van een vriendje in Utopia. Ik zie hoe gefascineerd je bent door Rienk. Stel je voor dat zo’n iemand je hart verovert, wat doe je dan vraagt Billy. Hiermee bedoelt ze natuurlijk op het feit dat Rienk en Madilia als dag en nacht van elkaar verschillen maar toch naar elkaar toetrekken. Van de straat plukken en eisen dat hij een normaal leven gaat leiden reageert Madilia. Volgens haar wil Rienk voor de liefde wel zijn leven op straat op geven. Dat vind ik wel mooi besluit ze.

Niet veel later gaat ook Romy het gesprek aan met Madilia. Ook dit gesprek gaat over Rienk. Madilia laat weten aan haar mede bewoner dat ze erover denkt om vanavond buiten te slapen. Oh mijn god echt?! reageert Romy enthousiast. Ik vind jou en Rienk zo leuk samen gaat ze verder. Madilia vertelt dat ze het nog niet aan Rienk heeft medegedeeld maar dat ze dat zo meteen wil gaan doen. Ik ga hem zeggen dat ik een dagje Rienk wil zijn legt ze verder uit. Romy adviseert haar om te zorgen dat ze wel goed slaapt, omdat de bewoners een druk weekend met twee evenementen voor de boeg hebben. Volgens Madilia hoeft Romy zich daarover geen zorgen te maken. Ik slaap echt overal dus ik ga het lekker vandaag doen vervolgd ze. Ik ga zeggen dat ik vanavond buiten slaap gaat ze enthousiast verder. Houdt Madilia zichzelf aan haar woord?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *