Cemal en Mehmet bespreken Ivan die de macht wil

Cemal en Mehmet bespreken Ivan die de macht wil

Als Mehmet en Cemal in Le Luifel bezig zijn met friet voorbakken voor de evenementen van dit weekend, vraagt Cemal wat Mehmet van Ivan vindt. Mehmet antwoordt dat hij het niet altijd eens is met de ideeën van Ivan. Hij wil alle macht naar één persoon, dat gaat mij een beetje te ver legt hij verder uit. Cemal is het met hem eens. Hij zegt dat hij alles voor de bv doet maar uiteindelijk wil hij gewoon winnen gaat hij verder. Mehmet kan zich wel vinden in deze voorspelling. Volgens hem motiveert Ivan nu iedereen om hard te werken zodat de pot goed gevuld is. En dan wil hij uiteindelijk zelf met die pot er vandoor gaan vervolgd hij lachend. De twee praten nog even verder over de onderwerpen die nu spelen in Utopia. Mehmet vermoedt dat het scherm dat in de loods staat aftelt naar de finale. Cemal spreekt zijn vermoedens uit over Rienk. Ik denk dat hij nog weleens een rol zou kunnen gaan spelen besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *