Madilia vertelt hoe bijzonder zij Rienk vindt en hoe ze over hem denkt

Madilia vertelt hoe bijzonder zij Rienk vindt en hoe ze over hem denkt

Als Beau en Madilia in de keuken bezig zijn met koken, komt Rienk ter sprake. Madilia heeft de afgelopen dagen veel tijd doorgebracht met hem en Beau is benieuwd naar wat ze van hem vindt. Hij is echt een goed persoon. Super lief en aardig en ik vind zijn visie en levensstijl heel interessant legt Madilia aan Beau uit. En vertelt dat Rienk haar heeft verteld dat hij zijn levensstijl op zou willen geven voor de liefde. Dat vind ik zo leuk en interessant om te horen gaat ze enthousiast verder. En voegt eraan toe dat ze hoopt dat Rienk nog lang in Utopia zal blijven en Beau is het met haar eens. Dat zou leuk zijn reageert Beau. Madilia praat verder over Rienk en zegt dat ze heel erg verschillend zijn maar dat ze het heel fascinerend vindt om te zien hoe Rienk zijn leven leeft. Hij doet gewoon wat hij wil beaamt Beau. Dat je op zo’n manier naar het leven kijkt en je hele leven omgooit, dat vind ik heel bijzonder besluit Madilia het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ina at 01:06

    Waarom moet ze veranderen. Zijn twee tegenpolen. En vind het mooi om te horen dat madi oprecht is geintreseerd in Rienk zijn levensstijl en zijn visie op het leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *