Romy maakt zich zorgen om Ivan en vreest dat hij oververmoeid is

Romy maakt zich zorgen om Ivan en vreest dat hij oververmoeid is

Als Romy met Beau, Billy en René in het huisje van Beau zit spreekt ze haar zorgen uit over Ivan. Die zit volgens mij niet lekker in zijn vel zegt ze. Volgens haar ging Ivan gisteren mediteren met Rienk. Volgens mij is hij oververmoeid voegt ze eraan toe. Beau, René en Billy knikken, ook hen is het opgevallen dat Ivan wat stiller is de laatste tijd. René merkt op dat Ivan veel te veel hooi op zijn vork heeft genomen en hier is iedereen het mee eens. Billy heeft hem er eerder deze week zelfs al op aangesproken. De dames zijn het alle vier over eens dat bij leidinggeven ook delegeren en dingen loslaten hoort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. ROb at 16:36

    En laat hem gelijk Billy mee nemen, dan is kijken weer leuk en kunnen we zien of er een samenleving echt nog gaat komen met in bijzijn van Rienk om het idealisme weer in te voeren. Voor elkaar zijn en helpen, dat is een ideale samenleving. We zitten nu al maanden naar totale chaos te kijken.

    • Jules at 17:16

      Ik moet zeggen dat Bas ook een mannetje is wat profiteert, gaat samen met Romy de toiletten bijhouden en laat Romy het werk doen!!! Bas profiteert altijd van de zwakkere, zoals Romy, Madilia, Cemal en Beau!! Ik heb hem ooit leuk gevonden maar doorzie hem nu en dat is niet leuk wat ik zie, een hoogmoedig mannetje!! Voor mij zeker geen Utopiaan van de eeuw, wat hij zelf wel denkt, zijn koffiemokken zijn al te koop grrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *