Billy en Beau zijn niet te spreken over Baldr

Billy en Beau zijn niet te spreken over Baldr

De bewoners zijn gisteren lang bezig geweest met het feest gewoon omdat het nu nog kan. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan maar Billy en Beau zijn niet te spreken over Baldr. Baldr is verantwoordelijk voor het eten van de bewoners. Het is de bedoeling dat de bewoners vroeg eten zodat zij op tijd klaar zijn voor het feest. Wat is dat toch een drama zucht Billy, doelend op Baldr. De twee snappen niet dat Baldr pas om half vijf is gaan kijken wat hij moet koken en nu dus in tijdsnood komt. Ik snap er helemaal niks van gaat Billy verder. Vertel eens wat nieuws reageert Beau. De dames zouden het fijn vinden als Baldr wat meer vooruit zou denken en zijn handen wat meer uit de mouwen zou steken. Soms moet er even wat vaart achter sluit Beau af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *