Hoe verliep het evenement gewoon omdat het nu nog kan in Utopia?

Hoe verliep het evenement gewoon omdat het nu nog kan in Utopia?

Gewoon omdat het nu nog kan werd afgelopen avond gehouden. In dit bericht lees je terug hoe dit evenement in Utopia verliep zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Om zes uur komen de bezoekers het Utopia terrein op. Een grote rij bezoekers loopt naar binnen, maar de bewoners zijn nog niet helemaal klaar. De nooduitgang bordjes moeten nog worden opgehangen, anders mag het feest niet doorgaan. Snel besluit Romy om de bezoekers nog even tegen te houden. Ze rent naar de ijzeren tussen poort en doet deze dicht. Aan de bezoekers laat ze weten dat de bewoners nog even bezig zijn met de verlichting. Gauw rent ze weer terug naar de tent om de laatste bordjes op te hangen en vraagt ze aan Billy of ze langs de bezoekers wil gaan om ze te laten weten dat het niet lang zal duren. Oh wat erg lacht Romy zenuwachtig. Als alle bordjes een paar minuten later hangen, mogen alle bezoekers verder lopen. De tent druppelt vol met bezoekers en de muziek deunt door de boxen heen. Tijd voor een feestje! Het is lekker druk en er treden verschillende artiesten op.

Ook een paar bewoners zorgen voor entertainment. Romy doet een lipsync optreden en Baldr zingt een paar liedjes voor de bezoekers. Alleen niet iedereen is blij met dit optreden van Baldr. Als Billy en Mehmet even buiten de tent staan, floept Billy eruit dat ze het optreden van hem niet goed vindt. Ik vind het echt beschamend laat ze weten. Ze vindt het raar dat hij zichzelf een singer-songwriter noemt maar geen eigen geschreven liedjes heeft. Daarbij is zijn stem ook niet goed genoeg volgens haar. Mehmet sluit zich hier helemaal bij aan. Wel geeft hij toe dat hij wel vooruitgang hoort sinds Baldr zangles heeft maar toch is het niet op het gewenste niveau. Volgens Billy lukt het Baldr ook niet om het publiek mee te krijgen, omdat hij bloednerveus is en er zo geen goede performance van kan maken. Hij heeft de skills niet concludeert Billy. Mehmet is het hiermee eens, hij vindt dat Baldr ook te kort schiet bij zijn optredens. De twee zien dat Baldr erg best doet, maar stellen dat het gewoon niet goed genoeg is. Gelukkig is het feest wel gezellig verlopen en zat de sfeer er goed in. Laten we hopen dat het evenement ook winstgevend te noemen is.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *