Chipp doet nog een poging om José en Chipp bij elkaar te krijgen

Chipp doet nog een poging om José en Chipp bij elkaar te krijgen

Chipp en Mehmet zijn al de hele week bezig met een plan om José en René aan elkaar te koppelen. Afgelopen avond willen de twee ervoor zorgen dat René en José bij elkaar gaan slapen. Terwijl het feest in volle gang is, trekt Chipp zich terug in de loods. Hij pakt een fles rosé en gaat dan achter de computer zitten om een briefje te schrijven. Een toost voor jou en mij staat er groot op het papiertje die Chipp wat later uitprint. Het briefje knoopt hij aan de fles rosé vast. De fles legt hij daarna samen met twee wijnglazen in de caravan van José. René dat heb je weer goed geregeld lacht Chipp. Niet veel later besluit José naar haar caravan te gaan, waar ze de roséf les en het briefje ziet. Lichtelijk in de war loopt ze weer terug naar het feest. Aan bezoekers laat ze weten wat ze zojuist heeft gevonden. De bezoekers stellen dat het waarschijnlijk een cadeau is van René. Zou het vraagt José verbaas. En vertelt ook aan Mehmet over haar vondst, die doet alsof hij van niets af weet. Zou José erachter komen wie het echt heeft gedaan? Zal er nog wat gebeuren? We komen er vast en zeker nog op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *