José probeert te achterhalen wie er achter de rosé fles zit

José probeert te achterhalen wie er achter de rosé fles zit

Afgelopen avond heeft Chipp weer een poging gedaan om René en José dichterbij elkaar te brengen. In dit bericht lees je of dat gelukt is.

José heeft aan Mehmet laten weten dat ze nog steeds niet weet wie de rosé fles heeft neergelegd. Als het feest is afgelopen, gaat Mehmet naar Chipp. Snel bespreken ze hoe José heeft gereageerd op deze onverwachte vondst. Chipp vertelt aan Mehmet dat hij zal blijven ontkennen, hoe vaak José het ook zal vragen. Mehmet knikt dit vindt hij ook een goed plan. Chipp heeft ook nog goed nieuws. René reageerde er heel goed op vertelt hij. Hij stelde aan José voor om de fles samen op te drinken. Dit nieuws klinkt Mehmet goed in de oren en tevreden loopt hij weer weg.

José gaat ondertussen verder met haar onderzoek. Ze heeft al aan verschillende bewoners gevraagd of zij erachter zitten, maar alle bewoners ontkennen het. José verdacht eerst Bas van de actie maar hij wist haar te overtuigen dat hij zich nooit zou bemoeien met haar liefdesleven. De volgende die José verdenkt is Chipp, aangezien hij vorige keer ook al achter de neergelegde roos in de caravan zat. Maar ook Chipp ontkent dat hij er iets mee te maken heeft. Het zit José niet lekker en ze blijft doorvragen aan de verschillende mede bewoners. Voordat ze naar bed gaat wil ze weten wie hierachter zit. Romy laat weten dat degene die het heeft gedaan het alleen maar leuk vindt dat José zich zo druk maakt en adviseert haar om het te laten. Maar hier heeft José geen oren naar en Billy begrijpt haar helemaal. Ze wil José graag helpen met haar onderzoek. We gaan op onderzoek uit, dat gaan we samen doen zegt ze stellig. Ze vindt het belachelijk dat er zomaar iemand in José haar caravan is geweest. Moet je kijken hoe we hier met elkaar omgaan zucht ze. Zal José ooit achter de waarheid komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *