Er mist 2000 euro in de cijfers van het evenement gewoon omdat het nu nog kan

Er mist 2000 euro in de cijfers van het evenement gewoon omdat het nu nog kan

Mehmet is na het evenement gewoon omdat het nu nog kan druk bezig met het tellen van het geld en de munten. Ivan inventariseert wat er verkocht is van de drank, polaroids en overige spullen. Als ze hun cijfers delen komt er een verschil uit wat ze niet meteen kunnen verklaren. Linda en Chipp voegen zich bij hen en samen proberen ze te achterhalen wat er niet klopt. Er is gewoon één bak met munten verdwenen zegt Linda verbaasd. Het viertal kan niet begrijpen hoe er een bak met munten verdwenen kan zijn. Er mist 2000 euro, dit had voorkomen kunnen worden zegt Mehmet geïrriteerd. De mensen van de financiën zijn er nog niet helemaal over uit of de bak met munten echt weg is of dat hij van tevoren niet goed op de lijst is gezet. Het is dus duidelijk dat we dit volgende keer beter moeten controleren en één persoon moeten hebben die deze taak op zich neemt besluit Mehmet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *