Billy en Romy hebben een flinke ruzie over de indeling van de Utopia markt

Billy en Romy hebben een flinke ruzie over de indeling van de Utopia markt

De nieuwe dag in Utopia is alweer enige tijd aan de gang. En deze dag begon met een ruzie tussen Romy en Billy. Als de twee zich aan het omkleden zijn krijgen ze ruzie over de markt van vandaag. Romy wil niet in de winkel staan en heeft geopperd dat Rienk daar misschien kan staan maar dat vindt Billy geen goed idee omdat Rienk daar niets vanaf weet. De twee belanden in een discussie en verheffen beiden hun stem. Wil je niet tegen me schreeuwen?! vraagt Romy. Ik verhef mijn stem tegen wie ik wil, ook tegen jou Romy snauwt Billy terug. De twee komen niet tot elkaar en de ruzie wordt heviger. Billy noemt dat Romy denkt dat ze alles maar kan zeggen omdat ze hier twee jaar zit en beent weg. Romy moet hier hard om lachen en loopt Billy achterna richting de keuken. Ze roept door de loods dat iedereen op moeten letten omdat Billy weer tegen haar gaat schreeuwen. Dit is zo kinderachtig Romy reageert Billy rustig. Baldr vraagt wat er aan de hand is en Billy vertelt dat Romy niet in de winkel wil staan en Rienk naar voren heeft geschoven maar ze dit onhandig vindt omdat hij hier geen ervaring mee heeft. Het is al geregeld, Rienk staat in de winkel roept Romy. En volgende keer niet meer tegen me schreeuwen. Ik ben er klaar mee, ik ben geen zusje van je vervolgt ze boos. Billy zegt niets en kijkt haar alleen maar aan. Dit is de f*cking reden waarom wij geen vrienden zijn. Takkewijf roept Romy boos als ze weer naar de kleedkamer loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. ROb at 16:09

    Billy is weer los. Romy mag nu eindelijk ook eens zeggen hoe ze het wil, dat heeft Billy al jaren met anderen gedaan. Wat een naar mens is die Billy, bah, het wordt steeds erger met haar. Wanneer gaat ze nu eens naar huis.

  2. Doortje at 14:37

    Ben blij dat Romy sterker is geworden tegenover Billy, die nog steeds denkt dat zij met haar grote bek iedereen kan intimideren! En vervolgens weer arm in arm met Mehmet haar gevoelens bloot te leggen dat ze iedereen wil helpen etc. Help je zelf Billy en ga weg uit Utopia! Het best voor jou en de rest van de groep ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *