Romy kan niets met het hysterische gedrag van Billy

Romy kan niets met het hysterische gedrag van Billy

De ruzie tussen Billy en Romy is de rest van de loods niet ontgaan en Beau vraagt wat er aan de hand is. Ik dacht misschien vindt Reums het leuk om met Demi in de winkel te staan aangezien Fay ziek is en Demi haar vriendin is legt Billy uit. Beau krijgt niet de kans om iets te zeggen want Billy loopt geïrriteerd door naar buiten. Wat een verschrikking is die meid praat Billy in zichzelf. Ook Romy vertelt haar verhaal aan Beau. Ze begint weer te schreeuwen en ik dacht, wow, dit is niet normaal. Zij is echt f*cking crazy vervolgd ze geïrriteerd. Beau probeert mee te zoeken naar een oplossing om te zorgen dat Romy niet in de winkel hoeft te staan. En oppert dat er iemand van de keuken naar de winkel kan, dit vindt Romy een goed idee. Ze is zo hysterisch, daar kan ik niet meer mee gaat ze verder. En spuwt haar gal nog even bij Beau en zij luistert aandachtig naar de boze Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. we gaan naar de vijde dimensie at 02:36

    romy liegt mogelijk nog erger dan billy geeft niet echt door wat er is gebeurd ze is mogelijk nog valser dan billy

  2. Nel at 17:04

    Hallo Cor doe eens normaal man Romy overdrijft echt niet hoor die Bil zij meent dat zij alles mag zeggen en dat zij de lakens uit kan delen.Romy top dat je je mond niet laat snoeren door dat monster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *