De bewoners hebben zin in de Utopia markt van 25 februari

De bewoners hebben zin in de Utopia markt van 25 februari

De Utopia markt is vandaag en iedereen wordt bij elkaar geroepen om de planning nog eens te bespreken. We moeten elkaar helpen omdat we een net iets andere indeling hebben dan normaal geeft Billy aan. En noemt daarna op wie waar staat en laat weten dat er vandaag hard gewerkt moet worden. We gaan geld verdienen roept ze enthousiast. Als alles is gezegd begint Beau lang zal ze leven te zingen voor Demi. Fay ligt helaas ziek in bed en is niet in staat om vandaag mee te helpen met de markt. De bewoners hebben al beloofd dat als Fay beter is, ze hun verjaardag uitgebreid zullen vieren. Wel is de loods versierd en dat vindt Demi maar al te leuk.

Na het overleg zetten de bewoners de marktkramen op de goede plek. Ivan, Romy, René en Bas zijn in de weer met kratten drank en etenswaren die verkocht kunnen worden op de markt. Als de standhouders langzaam binnen komen wijzen Cemal en Billy hen waar ze moeten staan. Beau en Romy hebben zich in de keuken teruggetrokken om eten te bereiden. Baldr is vandaag verantwoordelijk voor de Luifel en zorgt dat alles er schoon uitziet en alles klaar staat voor gebruik. Iedereen is klaar voor de markt en de bewoners hebben er zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *