José is overstuur en wil niet meer voor grappen gebruikt worden

José is overstuur en wil niet meer voor grappen gebruikt worden

Gisteren heeft Chipp een grapje uitgehaald met José, hij heeft daar een fles wijn neergelegd in de hoop dat José zou denken dat het van René zou zijn. José is hier niet van gediend en laat dit duidelijk merken in de loods. Ik wil even duidelijk maken dat iedereen met zijn poten uit de caravan moet blijven zegt ze fel. En heeft een vermoeden dat het Chipp is maar kan niets bewijzen. Ik moest denken dat het van René was maar daar trap ik mooi niet in lacht ze verder als een boer met kiespijn. José vraagt of er een verlengkabel is. Als die er namelijk niet is heeft ze geen kachel en gaat ze geen rijstkorrels schrijven. We zijn er mee bezig José roept Linda geïrriteerd. Dan niet, dan doe ik niets snauwt José. Ivan vraagt haar wat er is en niet snel begint ze te huilen. Ik vind dit geen grappen, ik wil weten wie dit gedaan heeft! huilt José. Madilia probeert haar te kalmeren en neemt haar mee naar haar caravan. Ik weet niet wie het heeft gedaan maar ik ga erachter komen verzekert Madilia haar. José huilt en laat Madilia weten dat ze het eng vindt dat er iemand in haar caravan is geweest. Ik wil het niet hebben snikt ze. Madilia begrijpt José volkomen, zij vindt ook dat je van andermans eigendommen moet afblijven. Ik wil niet voor zulke grappen gebruikt worden en ik kom erachter wie dit gedaan heeft eindigt José stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Petra at 08:38

    Ze vond het machtig mooi, tot ze er achter kwam dat René toch niet helemaal verder wilden, dan begint de labiliteit weer op te spelen, bleehhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *