Chipp en Mehmet vertellen José dat zij René en haar wilde koppelen

Chipp en Mehmet vertellen José dat zij René en haar wilde koppelen

Nadat Madilia José heeft proberen te kalmeren gaan de twee weer naar de loods en vragen aan iedereen of ze weten of wie er in de caravan van José geweest is. Chipp heeft dit ook gehoord en tegen Mehmet vertelt hij wat hij heeft gehoord. Ze zei als Chipp het heeft gedaan dan trap ik dat hele keetje in elkaar. Dat is toch niet normaal zegt hij verbaasd. Voordat het uit de hand loopt wil Chipp het uitpraten met José, het was namelijk allemaal bedoeld als grap. Mehmet en Chipp kloppen op de deur en vragen of ze binnen mogen komen. Was jij het vraagt José huilend. Mehmet laat weten dat hij het niet was maar dat Chipp het uit gaat leggen. Chipp legt vervolgens uit waarom hij die fles wijn met twee glazen op haar bed heeft neergelegd en eerder deze week de roos. Het was om de liefde te helpen en niet om een wereldoorlog te creëren zegt hij rustig. José barst weer in huilen uit en vraagt of hij dan niet weet dat het nooit iets zal worden tussen René en haar.Chipp probeert nogmaals uit te leggen dat hij het met alle goede bedoelingen heeft gedaan en haar nooit heeft willen kwetsen. Ze praten een lange tijd na maar het wordt José telkens te veel. Tranen blijven over maar rollen en uiteindelijk vergeeft José de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *