De Utopia markt van 25 februari is in volle gang en lijkt goed te verlopen

De Utopia markt van 25 februari is in volle gang en lijkt goed te verlopen

Het is mooi weer, het zonnetje schijnt en het Utopia terrein stroomt langzaam vol met bezoekers. Alle bewoners zijn klaar voor vandaag. Demi staat in de winkel en Madilia en Beau verkopen in de keuken hun hapjes. René, Bas en Romy staan achter de bar om alle drankjes voor de bezoekers in te schenken. De bezoekers worden enthousiast begroet door de bewoners en maken een praatje waar ze kunnen. Cemal geeft rondleidingen over het terrein en Baldr en Linda staan in de Luifel om heerlijke frietjes te verkopen. Er wordt gelachen, gekletst en lekker gegeten, het belooft een gezellige markt te worden. Laten we hopen dat het resultaat voor de bewoners ook goed is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *