Madilia houdt de relatie met Billy voortaan oppervlakkig

Madilia houdt de relatie met Billy voortaan oppervlakkig

Na de Utopia markt lucht Romy haar hart bij Madilia, de twee beginnen over Billy. Door al het geruzie heeft Madilia besloten haar relatie met Billy erg oppervlakkig te houden. Ik ga geen persoonlijke en vertrouwelijke dingen meer met haar bespreken voegt ze eraan toe. Romy laat weten dat ze er nog steeds niet gediend van is op de manier waarop Billy tekeer ging. Ook heeft ze vernomen dat Billy veel achter haar rug ompraat. Nu snapt ze ook wel dat het in Utopia bijna niet te vermijden is maar vindt de manier waarop Billy haar behandelt echt niet door de beugel kunnen. Ze is f*cking hard met de game bezig benadrukt ze. Als Billy vervolgens binnen komt lopen, beëindigen de dames hun gesprek. Zal het ooit nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Chagija at 02:50

  Madilia wat ben jij vals. Iedereen uitvragen en doen alsof je het goed bedoelt en het goed voor hebt met de mensen waarmee je praat. Bah wat een smerig karakter heb jij

 2. Nel at 18:10

  Wil niet veel zeggen maar als er iemand daar echt nep is is dat toch echt Billy!!!!!!!!!!!!!!!!!!Je bent toch niet blind laat ik hopen.

  • Chagija at 03:43

   Nou ik denk dat die Hans een groot verpakking nodig heeft .
   Chat van het badje af Gans Romy is helemaal geen lief meisje Ze is vals en praat met belle
   Monden of alles uit de weg met Romy

 3. mechel at 11:52

  bah bah bah romy en madi roddel kippen nummer 1 allebei en ze zijn zelf onbetrouwbaar en hebben het de hele dag over andere Ga naar huis Romy en neem Madi mee

 4. Nel at 11:43

  Cor doe effe normaal man niemand is echt normaal die daar zit Maar die Billy spant de kroon en Romy is wel een beetje dom maar wel een sociale meid wat je van Billy echt niet kunt zeggen.

  • ROb at 12:01

   Billy kan beter stoppen met het spel te spelen, of er wordt gesjoemel door de programma makers, maar lijkt me heel sterk als Billy Utopiaan van het jaar zal worden.

  • mechel at 11:47

   Cor helemaal mee eens als er iemand achter de rug om kletst is het Romy zelf en maar steeds de geslagen hond uithangen Romy mag van mij per direct naar huis Wat een nep figuur en een secreet

 5. ROb at 10:57

  Billy kan beter stoppen met het spel te spelen, of er wordt gesjoemel door de programma makers, maar lijkt me heel sterk als Billy Utopiaan van het jaar zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *