René wil dat de geintjes rondom hem en José stoppen

René wil dat de geintjes rondom hem en José stoppen

Na alles wat er gisteravond gebeurd is, neemt Madilia René even apart in zijn huisje. De twee bespreken het akkefietje rondom de verrassing in de caravan van José. Ze vraagt of René op de hoogte is van de hele situatie. Zeker antwoordt hij. Ik ben al op onderzoek uit gegaan en ik weet wie het zijn voegt hij er zelfverzekerd aan toe. Het zijn Chipp en Mehmet bevestigd Madilia. Ook José is hier inmiddels van op de hoogte en snapt nog steeds niet waarom ze deze grap met haar hebben uitgehaald. Madilia vindt op haar beurt dat het gek loopt tussen José en René. Ik heb begrepen dat jij haar ontloopt vraagt ze hem. Ontlopen vindt René dan weer een groot woord maar hij heeft het idee dat José hem leuker dan leuk vindt. Madilia denkt dat hier een kern van waarheid in zit maar denkt ook dat het wederzijds is. Ik vind het een leuke vrouw maar niet leuker dan leuk benadrukt René vervolgens. En door alle geintjes heeft hij iets meer afstand genomen. Iedereen maakt er een ding van vervolgd hij met enige irritatie. Ik snap niet waar mensen zich mee bemoeien. En vindt dat ze nu moeten kappen met alle grappen en wil de heren terugpakken. Ga je met je eigen leven bemoeien. Rot op eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 02:29

    Helemaal gelijk Rene de kinderopvang moet gesloten worden in Utopia Dis Is echt niet leuk voor jou en Jose om met andermans gevoelens te spelen Maar als je er iets van zegt komen de meeste mensen weer in opstand want waarheden mogen niet uit gesproken worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *