De bewoners uit Utopia beginnen rustig aan dag 1518

De bewoners uit Utopia beginnen rustig aan dag 1518

Rienk is inmiddels al een week in Utopia. Het is de bewoners niet ontgaan dat hij en Madilia het erg goed kunnen vinden met elkaar. Er is zelfs al over een verliefdheid gespeculeerd omdat Madilia afwijkend gedrag vertoont. Zo heeft zij zelf een nachtje buiten, in de kou geslapen. Vandaag ontwaakt Rienk op de bank in de loods. Madilia ligt boven in haar bed als Riek besluit haar wakker te maken. Goedemorgen roept hij enthousiast. Madilia kreunt en zegt dat ze nog een uurtje wil blijven liggen. Rienk vindt dit niet zo’n goed idee en zegt dat hij haar wel uit bed kan trekken. Ze is wel de koningin van de vide hè reageert Ivan. En waarschuwt Rienk dan ook om haar niet zomaar uit bed te halen. Rienk trekt zich hier niets van aan en doet nog een poging om Madilia uit bed te tillen, helaas zonder succes… Verder staat de rest van de groep ook langzaam op. Maandag doet iedereen rustig aan lijkt het wel. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *