Rienk wordt blij verrast door Romy

Rienk wordt blij verrast door Romy

Rienk is sinds een tijdje weer terug in Utopia. Met een grote rugzak kwam hij op zijn blote voeten het terrein op fietsen. Hij heeft de bewoners inmiddels uitgebreid bijgepraat over zijn leven op straat en zijn kijk op de toekomst. Ondanks dat Rienk er zelf voor kiest om te leven hoe hij leeft, wilde Romy hem helpen. Ze heeft daarom vorige week een mooie, dikke winterjas voor hem  besteld. Vandaag komt de jas binnen. Rienk past hem en hij zit als gegoten. Enthousiast zegt Romy waar de jas allemaal tegen bestand is. Rienk onderbreekt haar en geeft haar een dikke knuffel. Wat ben je toch een schatje roept Beau die het hele tafereel van een afstandje bekijkt. Romy is blij dat ze Rienk heeft kunnen verrassen met een mooie nieuwe jas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Doortje at 13:46

  Niet mee eens Mechel, Romy kan inderdaad luidruchtig schreeuwend zijn!
  Zelfs een draakje! Maar dit komt echt uit gevoel voor Rienk, die nergens om gevraagd heeft!
  Waar jij op doelt den ik, is dat Billy om iets vraagt en het krijgt!
  Nogmaals mooi gebaar van Romy ??

 2. mechel at 13:38

  Ja rienk nu moet je wel voor de rest van je leven dankbaar blijven en zo niet word je beschuldigt net zoals ze bij Bil doet Dus geen tegen woord meer want romy heeft jou gekocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *