José wil geen aandacht meer aan René geven

José wil geen aandacht meer aan René geven

De afgelopen tijd is er een hoop gebeurd rondom René en José. Chipp en Mehmet hebben vorige week een poging gedaan om de twee nader tot elkaar te brengen maar voor José is de hele situatie genoeg geweest. Vandaag bespreekt ze dit nogmaals met Chipp. En vertelt dat de hele situatie die begon als een geintje, haar zo langzamerhand de neus uit komt. Volgens haar heeft René bij meerdere mensen aangegeven dat hij haar te oud vindt omdat zij hem geen kinderen kan geven maar heeft hij vervolgens wel zijn baard eraf geschoren om haar te zoenen. Hij vindt de jacht heel lekker legt ze uit aan Chipp. Maar het moet voor hem niet te dichtbij en te serieus worden gaat ze verder. Chipp begrijpt José haar mening en geeft aan dat hij ook niet goed begrijpt waarom René zich zo heeft opgesteld. José besluit dat ze er verdrietig van wordt maar dat ze er verder geen aandacht meer aan gaat besteden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *