Madilia is blij dat ze Rienk heeft leren kennen maar ze blijven alleen vrienden

Madilia is blij dat ze Rienk heeft leren kennen maar ze blijven alleen vrienden

Vanmiddag komt er een paragnost langs in Utopia en de bewoners bespreken al druk wat ze hem allemaal zullen vragen. Als Beau en Madilia in de middag een rondje lopen over het Utopia terrein grapt Beau dat ze wel kunnen vragen of de paragnost weet of Rienk zijn zwerversbestaan op zou geven voor Madilia. Maar Madilia is duidelijk. We zijn vrienden. Hij weet het ook en daar ben ik heel duidelijk in legt ze uit. En vervolgt dat ze heel blij is dat ze Rienk heeft leren kennen. Ik heb hem altijd al willen leren kennen gaat ze verder. Ze vertelt Beau dat ze hem een heel bijzonder persoon vindt en dat ze goed met hem op kan schieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *