X

Fay vindt dat Demi de avond niet mag laten verpesten door een keuze van Bas

Demi is in tranen net voor het carnavalsfeest. Aan Fay vertelt ze wat er aan de hand is. Ik ben zo misselijk en ik had zo’n zin in vanavond snikt ze. Fay troost haar zus en zegt dat ze best even mag huilen maar niet de avond moet laten verpesten door de keuze van Bas. Als het de laatste avond van één van ons tweeën is dan moeten we die feestend doorbrengen voegt ze eraan toe. Ja is het enige dat Demi weet uit te brengen door haar tranen heen. Na wat troostende woorden van Fay en een stevige knuffel lijkt Demi zich weer bij elkaar te rapen en gaat zich klaarmaken voor de carnavalsavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Reacties (4)

  • Welnee Herma, Bas gaat gewoon weer naar huis. Niemand van de Utopianen gaat volgens mij naar huis.

  • Hier heb ik ook een gevoel bij, het is gewoon een spel wat Bas speelt. Ik denk dat hij Ivan naar huis zal sturen en dat hij daarna ook verteld dat hij ook gaat, zodat de oude garde gewoon weer tot einde kan blijven zitten. Het is een spel.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings