X

Demi, Fay en Chipp hebben een fitnessinstructeur uitgenodigd, ze willen gezonder leven

Demi en Fay hebben al een tijdje weinig energie en zeggen zich te willen richten op een gezondere levensstijl. Chipp houdt over het algemeen wel van een biertje en dat is naar eigen zeggen bij hem terug te zien. Ook hij wil weer gaan sporten en gezonder gaan leven. Daarom heeft de drieling ervoor gekozen om een fitnessinstructeur uit te nodigen. Fitnessinstructeur Rik neemt het drietal na hen te hebben gewogen mee naar de gym. De trainer wil zien hoe het gesteld staat met hun kracht en conditie zodat hij een passend sport en eetschema voor hen kan maken. Het vergt wat doorzettingsvermogen van Chipp, Demi en Fay maar een goed begin is het halve werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Reacties (3)

  • raar twee mensen bij fay demi en chipp die aldoir daar is ff wegaat en dan foto van bv poloraid nemen en je hoorde haar demuidelijk zeggen niet hier buiten de poort bekende dus van fay en demi dat mag togh niet john de mol dus gaat niet eerlijk daar die mogen gewoon binnen goeie controle

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings