Demi, Fay en Chipp hebben een fitnessinstructeur uitgenodigd, ze willen gezonder leven

Demi, Fay en Chipp hebben een fitnessinstructeur uitgenodigd, ze willen gezonder leven

Demi en Fay hebben al een tijdje weinig energie en zeggen zich te willen richten op een gezondere levensstijl. Chipp houdt over het algemeen wel van een biertje en dat is naar eigen zeggen bij hem terug te zien. Ook hij wil weer gaan sporten en gezonder gaan leven. Daarom heeft de drieling ervoor gekozen om een fitnessinstructeur uit te nodigen. Fitnessinstructeur Rik neemt het drietal na hen te hebben gewogen mee naar de gym. De trainer wil zien hoe het gesteld staat met hun kracht en conditie zodat hij een passend sport en eetschema voor hen kan maken. Het vergt wat doorzettingsvermogen van Chipp, Demi en Fay maar een goed begin is het halve werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. hennie at 11:58

    raar twee mensen bij fay demi en chipp die aldoir daar is ff wegaat en dan foto van bv poloraid nemen en je hoorde haar demuidelijk zeggen niet hier buiten de poort bekende dus van fay en demi dat mag togh niet john de mol dus gaat niet eerlijk daar die mogen gewoon binnen goeie controle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *