Oud bewoner Johan verrast Beau met een vliegtuigje met een bijzondere boodschap

Oud bewoner Johan verrast Beau met een vliegtuigje met een bijzondere boodschap

Als Demi en Fay buiten een rondje lopen, horen ze een vliegtuigje overvliegen. Als ze omhoog kijken zien ze dat er een boodschap voor Beau aanhangt. Ze roepen Beau erbij en lezen wat er opstaat. “Lieve Beau ❤ Johan en Zeau!” lezen ze hardop voor, terwijl ze gillen van enthousiasme. Wat lief zegt Beau met een trillende stem. Ze is ontzettend blij met deze verrassing van Johan. Hij is echt verliefd merken Demi en Fay enthousiast op. Inmiddels zijn ook de rest van de bewoners naar buiten gerend en aanschouwen ze allemaal het voorbij gaande vliegtuig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *