Bas wil zich distantiëren van het harde finalespel

Bas wil zich distantiëren van het harde finalespel

Romy zoekt haar mede bewoner Bas op bij de koeien en vraagt hoe het met hem gaat. Bas geeft aan dat hij zijn vriendin Do mist. En dan komen de stemmingen er ook weer aan voegt hij er verder aan toe. De twee zijn toch best wel een beetje gespannen voor maandag. Er bestaat altijd een kans dat een van hen naar huis moet. De twee praten verder over de nominaties.  Ik vertrouw de mensen van de vide niet begint Bas. En ik merk aan mezelf hoe meer ik bezig ben met het spel, hoe minder leuk ik het vind om hier te zijn voegt hij eraan toe. Daarom heeft hij besloten wat meer afstand te doen van het echte spel en gewoon de dingen te doen die hij leuk vindt. Ik denk dat dat een hele goede keuze is geeft Romy aan. En voegt er als laatste aan toe dat ze hier hetzelfde in staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Joke at 16:47

    Gisteravond op Ned. 1 de verhuizing van Bas en Do gezien, ze willen schijnbaar toch wel erg graag in de belangstelling staan dat ze hieraan ook weer mee hebben gedaan.
    En wat bezielt Bas, eerst een huisje kopen en gaan samenwonen, en dan Utopia weer in en zeggen dat hij Do mist, ik snap er in ieder geval niets van.

  2. Ruud at 15:12

    Even een mooie kleine tik met woorden geven aan Romy dat hij de mensen van de vide niet vertrouwd , erg scherp van je Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *